Extreme Concrete

19. April 2012, Delft.

Ja, beton gaat extreem!

Zo is er nu ultra-hogesterktebeton, met superfijne texturen, zeer slanke en elega nte vormen en superieure duurzaamheid. En er komt meer. Zoals ultra-lichtbeton, met thermisch isolerende kwaliteit en toch constructief sterk.

Het Cement&BetonCentrum gaat dus ook extreem. We hebben boeiende verhalen en nieuwe kennis over extreem beton. Die gaan we presenteren op donderdag 19 april 2012 vanaf 17.00 uur bij de TU Delft, faculteit Bouwkunde.

Dat wordt een uniek evenement, gericht op vooruitstrevende architecten, bouwkundigen en bouwers. Voor inspiratie, delen van kennis en versterken van netwerken

Met presentaties die verzorgd worden door top-experts met veel autoriteit op hun vakgebied.

 

http://www.cementenbeton.nl/nieuws/183-nieuws-cbc/2253-beton-gaat-extreem

Write a comment

Comments: 0